Olanda - România, scor 4-0 - Reghecampf: Trebuie să schimbăm această mentalitate, trebuie să profităm de valoarea jucătorilor

Antrenorul echipei Steaua Bucureşti, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, marţi seară, după înfrângerea naţionalei României în meciul cu Olanda, scor 0-4, că trebuie schimbată mentalitatea şi a precizat că trebuie profitat de valoarea fotbaliştilor.

250 afișări

"Mie îmi pare rău că am pierdut un meci şi cred că am avut o şansă mare în această seară. Mie îmi place foarte mult să le cer jucătorilor să joace fotbal. Eu cred că în momentul de faţă echipa naţională are jucători valoroşi, care joacă în viteză. Dacă noi vom ţine mereu capul în pământ, ce facem? Trebuie să schimbăm această mentalitate, trebuie să profităm de valoarea jucătorilor noştri", a spus Reghecampf la DigiSport.

Echipa naţională a României a fost învinsă, marţi, în deplasare, pe Amsterdam ArenA, cu scorul de 4-0 (1-0), de reprezentativa Olandei, într-un meci din grupa D a preliminariilor Cupei Mondiale din 2014.

Golurile partide au fost marcate de Van der Vaart '12, Van Persie '56, '65 din penalti şi Lens '90.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici