Olăroiu, după calificarea în semifinalele LC Asiei: Cel mai important este să nu ne oprim

Tehnicianul formaţiei Al Ahli, Cosmin Olăroiu, a declarat, după calificarea în semifinalele Ligii Campionilor Asiei, că este important ca echipa sa să se concentreze şi să nu se oprească aici, informează the-afc.com.

167 afișări
Imaginea articolului Olăroiu, după calificarea în semifinalele LC Asiei: Cel mai important este să nu ne oprim

Cosmin Olaroiu (Foto: AFP / Mediafax Foto)

"Le-am spus jucătorilor că reprezintă Emiratele. Au intrat pe teren motivaţi şi i-au făcut pe oameni să fie mândri de ei. Însă cel mai important este să nu ne oprim aici. Am muncit mult şi am făcut multe sacrificii, dar trebuie să continuăm. Trebuie să ne concentrăm şi să reuşim o performanţă şi mai mare în faţa formaţiei Al Hilal (n.r. - în semifinale)", a spus Olăroiu.

Echipa Al Ahli (Emiratele Arabe Unite), antrenată de Cosmin Olăroiu, a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, formaţia iraniană Naft Teheran, şi s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor Asiei.

Pentru Al Ahli au marcat Lima '26 şi Ahmed Khalil (penalti) '47, iar pentru Naft Teheran a înscris Amiri '50.

În tur, Al Ahli s-a impus cu scorul de 1-0.

În semifinale, Al Ahli va întâlni formaţia saudită Al Hilal, care a fost pregătită de Olăroiu în perioada 2007 - 2009.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici