Olăroiu: Echipa mea a fost entuziasmantă în repriza a doua

Antrenorul român Cosmin Olăroiu a declarat, după victoria echipei sale, Al Sadd Doha (Qatar), scor 4-1, cu Mes Kerman (Iran), în LC Asiei, că jucătorii săi au avut o evoluţie entuziasmantă în repriza secundă a meciului când au izbutit să întoarcă rezultatul de 0-1, informează the-afc.com.

23 afișări
Imaginea articolului Olăroiu: Echipa mea a fost entuziasmantă în repriza a doua

Olăroiu: Echipa mea a fost entuziasmantă în repriza a doua (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Am avut unele probleme de concentrare, am suferit în prima repriză. Nu am avut încredere în jocul nostru sau destulă personalitate. Le-am spus la pauză să nu fie apăsaţi de presiunea. Imediat, în a doua repriză, au început să joace foarte bine. Am marcat patru goluri în câteva minute. Cu puţine zile în urmă primisem trei goluri în câteva minute la jocul din campionat cu Al Gharafa. După primul gol marcat ne-am recăpătat încrederea. Le-am spus jucătorilor mei la pauză că dacă vor marca repede, jocul va începe să funcţioneze. Puteai vedea entuziasmul lor după primul gol. Aşa aş putea descrie repriza secundă reuşită de noi - am fost entuziasmanţi", a precizat Olăroiu, în conferinţa de presă de la finalul meciului.

Echipa Al Sadd Doha (Qatar), antrenată de Cosmin Olăroiu, a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 4-1 (0-1), formaţia Mes Kerman (Iran), în etapa a treia a grupei D din Liga Campionilor Asiei.

Oaspeţi au deschis scorul prin Luciano '21, iar gazdele au revenit în avantaj prim patru goluri marcate în 13 minute de Da Silva '46 '50, Jorge '51 şi Albloushi '59.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici