Olăroiu şi Rădoi au câştigat campionatul Emiratelor Arabe Unite cu Al Ain

Formaţia Al Ain, antrenată de Cosmin Olăroiu şi la care evoluează Mirel Rădoi, a câştigat campionatul Emiratelor Arabe Unite după ce a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Al Jazira, în etapa a XIX-a a competiţiei.

274 afișări
Imaginea articolului Olăroiu şi Rădoi au câştigat campionatul Emiratelor Arabe Unite cu Al Ain

Cosmin Olăroiu (Imagine: Constantin Vladescu/Arhiva Mediafax Foto)

Golurile au fost marcate de Al Qahtani '8 şi '20.

"Acest meci este ca o finală. Aşteptăm să culegem roadele întregului sezon, astfel că trebuie să ne dublăm eforturile şi să ne concentrăm mai mult pentru a ne atinge scopul", declara Olăroiu înainte de partida cu Al Jazira.

Cu trei etape înainte de finalul campionatului, Al Ain are 10 puncte avans faţă de a doua clasată, Al Shabab, astfel că nu mai poate fi ajunsă din urmă.

Acesta este al zecelea titlu naţional al formaţiei Al Ain, primul după opt ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici