Olăroiu: Voi ajuta Steaua cum pot

Antrenorul Cosmin Olăroiu a declarat, joi, după discuţiile pe care le-a avut cu finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, că va ajuta formaţia din Bulevardul Ghencea aşa cum va putea.

120 afișări
Imaginea articolului Olăroiu: Voi ajuta Steaua cum pot

Olăroiu: Voi ajuta Steaua cum pot (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu voi antrena Steaua, voi ajuta Steaua. Nu ştiu dacă pentru două săptămâni, nici nu ştiu cât mai este până la finalul sezonului. Voi ajuta Steaua cum pot", a declarat Olăroiu.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că antrenorul Cosmin Olăroiu va pregăti echipa în următoarele două săptămâni, până la sfârşitul actualului sezon, în locul lui Sorin Cârţu, urmând ca în acte Gabriel Caramarin să ocupe funcţia de principal.

După ce a discutat cu Becali, la reşedinţa acestuia din Aleea Alexandru, Olăroiu mers în Herăstrău, unde a disputat un meci pe teren redus, alături de Ilie Balaci, Gino Iorgulescu, Ionuţ Luţu, Paul Cazan, Mihail Marian, Tom Cristea şi Cătălin Necula, cel care despre care Gigi Becali a spus că va veni şi el la Steaua.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici