Omul momentului în Spania. Rafael Nadal, declaraţie surprinzătoare după câştigarea Cupei Davis. Cui i-a mulţumit

Rafael Nadal este omul momentului în Spania, după succesul obţinut cu echipa în Cupa Davis, dar liderul mondial a făcut căteva precizări surprinzătoare. Naţionala sa a avut parte de nenumărate episoade care ar fi putut trage totul în jos.

1095 afișări
Imaginea articolului Omul momentului în Spania. Rafael Nadal, declaraţie surprinzătoare după câştigarea Cupei Davis. Cui i-a mulţumit

Rafael Nadal, după câştigarea Cupei Davis: Îi mulţumesc vieţii pentru acest moment

Tatăl unuia dintre colegii săi a decedat, în timp ce doi au avut probleme de sănătate. ”A fost o săptămână extraordinară. Am realizat multe lucruri bune în acest timp, deşi s-au întâmplat multe evenimente neplăcute. Tatăl lui Roberto Bautista Agut a decedat sâmbătă, iar Marcel Granollers nu stătea prea bine cu sănătatea, avea probleme cu spatele. Nu se putea mişca.

Pablo Carreno Busta s-a accidentat în meciul de simplu, deci chiar s-au întâmplat multe. Nu pot să fiu fericit, au fost momente dificile pe această arenă incredibilă. Echipa noastră a avut însă spirit şi tot ce pot spune e că îi mulţumesc vieţii pentru acest moment.” , a declarat Rafael Nadal după succesul din Cupa Davis.

Spania a câştigat duminică trofeul Cupei Davis, învingând în finală Canada prin victoriile obţinute de liderul mondial Rafael Nadal şi Roberto Bautista Agut, în noua formulă a competiţiei, la Madrid, pe Arena ”Caja Magica”.

Nadal a câştigat toate cele opt meciuri disputate în Cupa Davis.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici