Oţelul Galaţi, campioană de toamnă după victoria, scor 2-1, cu Astra Ploieşti

Echipa Oţelul Galaţi a devenit campioana de toamnă a acestui sezon, după victoria obţinută, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), în faţa formaţiei Astra Ploieşti, în etapa a XVII-a, ultima a turului Ligii I.

55 afișări
Imaginea articolului Oţelul Galaţi, campioană de toamnă după victoria, scor 2-1, cu Astra Ploieşti

Oţelul Galaţi, campioană de toamnă după victoria, scor 2-1, cu Astra Ploieşti (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Golurile echipei Oţelul au fost reuşite de Antal '5 (penalti) şi Pena '58, în timp ce pentru Astra a punctat Ţigoianu '63.

Scorul a fost deschis în minutul 5, de Liviu Antal, din penalti, pe care l-a obţinut tot el, după ce a fost faultat în careu de Goian.

În minutul 58, scorul devine 2-0 pentru Oţelul, după ce atacantul Marius Pena a reluat cu capul în plasă o mingea centrată de pe partea dreaptă de Antal.

Astra înscrie în minutul 63, scor 2-1, prin Tigoianu, care a pătruns în careu, l-a driblat pe Râpă şi a şutat învingându-l pe Grahovac.

În minutul 90, Bornosuzov (Astra) a primit al doilea cartonaş galben, fiind eliminat.

Oţelul Galaţi: 12. Grahovac - 3. Râpă, 30. Perendija, 16. Sârghi, 23. Sălăgeanu - 29. Giurgiu, 24. Filip - 8. Antal (20. Cojoc '70), 10. Paraschiv, 11. Ochiroşii (7. Iorga '46) - 27. Pena (32. Borbely '88). Antrenor: Dorinel Munteanu.

Astra Ploieşti: 82. Miron - 4. Mihalache, 6. Goian, 3. Oprsal, 16. Florea - 8. Seto Takayuki, 19. Ben Teekloh (11. Bornosuzov '37) - 18. Strătila (10. Cl.Tudor '81), 11.Tigoianu, 20. Stan (15. Mihalcea '62) - 23. Miranda. Antrenor: Tibor Selymes.

Cartonaşe galbene: Filip '51, Sârghi '66, Giurgiu '71 / Goian '4, Bornosuzov '54, '90, Seto Takayuki '90+2

Cartonaş roşu: Bornosuzov '90

Arbitri: Sebastian Colţescu (central) - Aurel Oniţă, Vladimir Urzică (asistenţi) - Bogdan Hanceariuc (rezervă).

Observatori: Marian Dorobanţu, Nicolae Dobrescu.

Supervizor: Mircea Cezar Ionescu.

La meciul disputat pe stadionul "Oţelul" au fost prezenţi aproximativ 5.000 de spectatori, printre care s-au aflat şi 30 de susţinători ai echipei Astra.

Oţelul încheie turul de campionat pe prima poziţie, cu 36 de puncte, indiferent de rezultatele care se vor înregistra în meciurile rămase de disputat în etapa a XVII-a. În cele 17 meciuri disputate, Oţelul a obţinut 11 victorii, 3 rezultate de egalitate şi 3 înfrângeri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici