Oţelul Galaţi - Petrolul Ploieşti, scor 1-1, în Liga I

Formaţia Petrolul Ploieşti a terminat la egalitate, luni, în deplasare, scor 1-1 (1-0), cu echipa Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a XXX-a a Ligii I în care gazdele au ratat un penalti.

272 afișări
Imaginea articolului Oţelul Galaţi - Petrolul Ploieşti, scor 1-1, în Liga I

Oţelul Galaţi - Petrolul Ploieşti, scor 1-1, în Liga I (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

Oaspeţii au deschis scorul prin Kronaveter, în minutul 27, gazdele reuşind egalarea prin Cernat, în minutul 50.

0-1: Alcenat a centrat din partea dreaptă, Kronaveter a preluat balonul pe piept şi a înscris cu un şut la colţul scurt de la 14 metri.

În minutul 47, Florin Cernat (Oţelul Galaţi) a ratat un penalti acordat de arbitrul Marcel Bîrsan pentru un henţ în careu al lui Ipsa.

1-1: Un-doi între Cernat şi Iulian Popa, primul a scăpat singur cu Pecanha şi l-a învins pe acest cu un şut plasat de la 8 metri.

Oţelul Galaţi: Abraham - Solomou, Miron, Sissoko, Popescu - Tavares (Tudorie '46), Altama, I. Popa - Iorga (Stoian '84), Cernat, Hamroun (Grădinaru '32). Antrenor: Florin Marin.

Petrolul Ploieşti: Pecanha - Alcenat, M. Marin, Ipsa, Peteleu - I. Filip, De Lucas - Astafei (Nepomuceno '46), Tchite, Kronaveter (Pastorini '69) - Tamuz (N'Koyi '75). Antrenor: Mircea Rednic.

Cartonaşe galbene: Miron '80 / Tchite '76.

Arbitri: Marcel Bîrsan (central) - Bogdan Gheorghe, Mihai Marica (asistenţi) - George Găman (rezervă).

Observatori: Augustus Constantin, Cătălin Popa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici