Panathinaikos şi alte şapte cluburi elene nu au primit licenţa

Grupările Panathinaikos Atena, Aris Salonic, PAS Giannina, OFI Creta, Panionios Atena, Panthrakikos Komotini şi retrogradatele AEK Atena şi Kerkyra nu au primit licenţa pentru a evolua în sezonul următor al primei ligi elene.

324 afișări
Imaginea articolului Panathinaikos şi alte şapte cluburi elene nu au primit licenţa

Panathinaikos şi alte şapte cluburi elene nu au primit licenţa

Oficialii clubului Panathinaikos s-a arătat susrprinşi de includerea grupării pe lista celor care nu au primit licenţa, menţionând, într-un comunicat dat publicităţii joi, că au oferit toate documentele şi garanţiile financiare necesare.

În ceea ce priveşte AEK Atena, decizia era aşteptată, clubul cu 28 de titluri de campioană a Greciei având datorii de peste 35 de milioane de euro.

Toate grupările care nu au primit licenţa pot face apel în cinci zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici