Pancu spune că George Copos este principalul vinovat pentru situaţia de la Rapid

Fotbalistul Daniel Pancu a declarat, joi seară, că principalul vinovat pentru situaţia de la Rapid este acţionarul majoritar George Copos, subliniind totodată că jucătorii rapidişti şi-au făcut datoria în teren şi ar fi meritat rămânerea în Liga I.

171 afișări
Imaginea articolului Pancu spune că George Copos este principalul vinovat pentru situaţia de la Rapid

Pancu spune că George Copos este principalul vinovat pentru situaţia de la Rapid (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Ce s-a întâmplat în ultimii ani la Rapid ducea la acest deznodământ trist. Vinovaţi? Cel care a condus Rapidul după Revoluţie şi care are principalul merit pentru trofeele câştigate de atunci şi până acum este şi principalul vinovat. Noi, toţi jucătorii, ne-am simţiti jigniţi când domnul Copos a spus că nu vrea să mai audă de niciun jucător de la Rapid, dar nu mai vreau să vorbesc despre asta. Noi am jucat şi am fi meritat să rămânem în Liga I. Vinovaţii pentru ce s-a întâmplat trebuie căutaţi în altă parte", a declarat Pancu.

Jucătorul aflat la meciul 200 pentru Rapid în Liga I, în întâlnirea cu formaţia Ceahlăul Piatra Neamţ, scor 2-0, a afirmat că ar putea rămâne în Giuleşti, dacă echipa va evolua în Liga II şi va primi o ofertă în acest sens.

"Am fost emoţionat şi foarte trist pentru că măcar acest ultim meci am fi putut avea suporterii lângă noi. Am dat dovadă că suntem jucători profesionişti, am jucat în condiţii foarte, foarte grele şi am încheiat pe un loc onorabil înaintea campioanei din sezonul trecut. Dacă Rapid rămâne în Liga II şi are ca obiectiv promovarea în Liga I, iar cineva din conducere mă ofertează, atunci rămân. Altfel, voi merge să joc în altă parte, vreau să continui, pentru că simt că încă pot să o fac bine. Oricum în septembrie voi începe şi şcoala de antrenori şi mă voi gândi şi la viitor", a adăugat Pancu.

Formaţia Rapid a încheiat sezonul 2012/2013 al Ligii I cu o victorie, după ce s-a impus, joi seară, pe arena Giuleşti-Valentin Stănescu, cu scorul de 2-0 (2-0), în faţa echipei Ceahlăul Piatra Neamţ, în etapa a XXXIV-a.

Golurile au fost marcate de Ciolacu '37 şi Herea '39.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici