Pandurii anunţă că l-a transferat de la Dinamo doar pe Vojislav Vranjkovici

Gruparea Pandurii a anunţat, sâmbătă, pe site-ul oficial, că a acceptat să-l transfere definitiv de la Dinamo doar pe mijlocaşul Vojislav Vranjkovici, şi nu şi pe ceilalţi doi fotbalişti propuşi de clubul bucureştean, Blaze Todorovski şi Ajdin Maksumici.

21 afișări
Imaginea articolului Pandurii anunţă că l-a transferat de la Dinamo doar pe Vojislav Vranjkovici

Pandurii anunţă că l-a transferat de la Dinamo doar pe Vojislav Vranjkovici (Imagine: Marius Cristescu/Mediafax Foto)

FC Dinamo a anunţat, vineri, pe site-ul oficial, că i-a transferat definitiv pe jucătorii Vranjkovici, Todorovski şi Maksumici la Pandurii Târgu Jiu.

Sâmbătă, preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului Pandurii, Marin Condescu, a precizat că s-a înţeles cu clubul Dinamo pentru transferul mijlocaşului Vojislav Vranjkovic şi că, în ceea ce îi priveşte pe ceilalţi doi jucători propuşi de Dinamo pentru un transfer, antrenorul echipei Pandurii, Ionuţ Badea, nu a considerat că are nevoie de ei la echipă. "Dinamo ne-a propus trei jucători, dar a trebuit să discutăm cu jucătorii şi cu antrenorul nostru să vedem dacă are nevoie de aceştia. Ne-am înţeles doar pentru transferul lui Vranjkovici, iar ceilalţi doi nu vor veni pentru că antrenorul nostru nu a fost interesat de aceste transferuri", a spus Condescu.

Jucătorul bosniac Vojislav Vranjkovici este la a doua colaborare cu Pandurii Târgu Jiu, el revenind la echipa la care a evoluat în perioada 2005-2006, de la începutul lui 2007 fiind transferat la Dinamo contra sumei de 250.000 de euro.

De asemenea, Marin Condescu a precizat că de la Pandurii nu va pleca pentru moment niciun jucător.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici