Pandurii va întâlni învingătoarea dintre Beroe Stara Zagora şi Hapoel, dacă trece de Levadia

Formaţia Pandurii Târgu Jiu va întâlni câştigătoarea dublei manşe Beroe Stara Zagora (Bulgaria)/Hapoel Tel-Aviv (Israel), în turul trei preliminar al Ligii Europa, dacă va trece de Levadia Tallinn în turul doi, s-a stabilit în urma tragerii la sorţi ce a avut loc, vineri, la Nyon.

155 afișări
Imaginea articolului Pandurii va întâlni învingătoarea dintre Beroe Stara Zagora şi Hapoel, dacă trece de Levadia

Pandurii va întâlni învingătoarea dintre Beroe Stara Zagora şi Hapoel, dacă trece de Levadia (Imagine: Shutterstock)

Formaţia Pandurii Târgu Jiu, debutantă în cupele europene, a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, marţi, în deplasare, în compania echipei estone Levadia Tallinn, contând pentru prima manşă a turului doi preliminar al Ligii Europa. Partida retur va avea loc la 25 iulie, la Târgu Jiu.

Tot în prima manşă a turului doi preliminar, Hapoel Tel-Aviv a învins, în deplasare, cu scorul de 4-1, echipa Beroe Stara Zagora. Returul va avea loc săptămâna viitoare, în Israel.

Dacă va trece de Levadia Tallinn, Pandurii va juca prima manşă a turului trei preliminar în data de 1 august, pe teren propriu, şi returul în 8 august, în deplasare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici