Pantelis Kapetanos: Basel nu a fost periculoasă, dar am căzut după golul primit

Atacantul echipei Steaua, Pantelis Kapetanos, a declarat, marţi seară, după remiza din meciul cu FC Basel, scor 1-1, că elveţienii nu au fost periculoşi şi a precizat că formaţia bucureşteană a căzut după golul primit.

76 afișări
Imaginea articolului Pantelis Kapetanos: Basel nu a fost periculoasă, dar am căzut după golul primit

Pantelis Kapetanos (Imagine: Mircea Rosca/ Mediafax Foto)

"A venit primul punct, dar eu am văzut că echipa nu s-a bucurat. Am vrut să câştigăm astăzi trei puncte, dar am egalat în ultimele minute. Am scos un punct, avem şanse să mergem la Basel să scoatem un punct acolo. Basel nu a fost prea periculoasă. Noi am făcut o greşeală, ei au dat un gol frumos, am căzut un pic, dar în final am scos un punct, e important în momentul ăsta. Trebuie să batem acolo, după putem să vorbim de viitor. Basel s-a schimbat mult de când am jucat cu CFR împotriva lor, nu mai e aceeaşi echipă", a spus Kapetanos pentru Dolce Sport.

Campioana României, Steaua Bucureşti, a obţinut primul punct în grupa E a Ligii Campionilor, după ce a încheiat la egalitate, marţi, pe Arena Naţională, scor 1-1 (0-0), meciul susţinut în faţa echipei elveţiene FC Basel, în etapa a treia. Golurile au fost marcate de Diaz '48 pentru Basel şi Tatu '88 pentru Steaua.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici