Pantilimon va debuta pentru Manchester City în Liga Campionilor

Portarul Costel Pantilimon va debuta pentru Manchester City în Liga Campionilor, în meciul de marţi, cu ŢSKA Moscova, din etapa a patra a grupelor, a anunţat, luni, tehnicianul Manuel Pellegrini.

143 afișări
Imaginea articolului Pantilimon va debuta pentru Manchester City în Liga Campionilor

Costel Pantilimon (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu ştiu când va reveni Joe Hart. El a jucat toate meciurile de doi ani şi jumătate, este important să se odihnească. Nimeni nu vrea să-l dea afară şi chiar şi el crede că puţină odihnă îi prinde bine. Mâine, Pantilimon va fi în poartă", a declarat Pellegrini.

Titularizarea lui Pantilimon în Liga Campionilor vine la câteva zile după ce a românul a fost titular pentru prima dată şi în Premier League, în meciul cu Norwich City, scor 7-0.

Pe de altă parte, Pellegrini a afirmat că atacantul muntenegrean Stevan Jovetici va fi indisponibil trei săptămâni, din cauza unei accidentări la pulpă.

City ocupă locul 2 în grupa D cu şase puncte după trei etape.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici