Paris 2024: Noi bilete se pun în vânzare joi, în ziua în care se dezvăluie medaliile

  • Cu şase luni înainte de ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice, Paris 2024 va pune în vânzare noi bilete începând de joi, de la ora 10:00.
  • Noua „ofertă specială" acoperă toate sporturile olimpice şi parallimpice.
  • Medaliile vor fi dezvăluite publicului în aceeaşi zi.
54 afișări
Imaginea articolului Paris 2024: Noi bilete se pun în vânzare joi, în ziua în care se dezvăluie medaliile

Paris 2024: Noi bilete se pun în vânzare joi, în ziua în care se dezvăluie medaliile

Cei care nu au reuşit să obţină bilete pentru Jocurile Olimpice de la Paris 2024 o pot face de joi, 8 februarie, de la ora 11.00, când vor fi puse în vânzare noi bilete. În acelaşi timp, vor fi dezvăluite mult-aşteptatele medalii.

Comitetul de organizare (Cojop) va pune în vânzare zeci de mii de bilete pentru toate sporturile olimpice şi paralimpice cu ocazia primului ,,eveniment surpriză de vânzare de bilete Paris 2024". Aceste vânzări regulate de bilete vor avea loc în următoarele săptămâni care vor preceda Jocurile Olimpice.

,,Aceste evenimente surpriză de vânzare de bilete Paris 2024 (care vor fi anunţate doar cu câteva zile înainte de fiecare dată) vor oferi ocazia de a cumpăra bilete pentru toate sporturile", precizează Paris 2024, care le consideră ,,o ocazie de aur pentru a trăi o ceremonie de decernare a unei medalii, unul dintre acele momente magice care marchează istoria Jocurilor".

Toate sporturile vor fi incluse în această sesiune, deşi nu se ştie încă exact care sunt acestea. Dar ,,fiţi atenţi, unele vor fi disponibile în număr foarte limitat", avertizează Cojop în comunicatul său de presă.

95% din aceste noi bilete vor fi pentru evenimente din regiunea Île-de-France, iar 45% vor fi oferite publicului larg la un preţ mai mic de 100 de euro. Cu această ocazie vor fi puse în vânzare şi noi bilete pentru cele patru ceremonii de deschidere şi închidere.

Vânzarea este deschisă tuturor pe site-ul tickets.paris2024.org, fără tragere la sorţi, pe baza principiului "primul venit, primul servit" şi cu condiţia să nu fi fost atinsă limita maximă de 30 de bilete de persoană achiziţionate pe acelaşi cont în timpul celorlalte faze desfăşurate anterior.

Între timp, mai sunt disponibile bilete pentru sporturile de echipă din provinciile franceze (fotbal, handbal şi baschet), deşi la ultima sesiune din noiembrie 2023 s-au vândut peste 400.000 de bilete.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici