Participare sub aşteptări la Cupa Mondială de fotbal. Câţi străini au ajuns în Qatar

Qatarul a primit peste 765.000 de vizitatori în primele două săptămâni ale Cupei Mondiale de fotbal, potrivit unui raport al organizatorilor obţinut de Reuters.

Urmărește
407 afișări
Imaginea articolului Participare sub aşteptări la Cupa Mondială de fotbal. Câţi străini au ajuns în Qatar

Participare sub aşteptări la Cupa Mondială de fotbal. Câţi străini au ajuns în Qatar

Organizatorii evenimentului estimau că în timpul Cupei Mondiale, Qatarul va primi aproximativ 1,2 milioane de vizitatori. Până în prezent, în ţară au intrat peste 765.000 de străini, iar o creştere bruscă a numărului de vizitatori în acest stadiu al competiţiei este puţin probabilă. Asta în condiţiile în care doar opt echipe au rămas în competiţie şi mai sunt de disputat doar opt meciuri din totalul de 64 ale turneului care a început la 20 noiembrie.

De altfel, organizatorii au identificat perioada de vârf pentru vizitatorii internaţionali ca fiind 24-28 noiembrie, în timpul fazei aglomerate a grupelor, când s-au desfăşurat patru meciuri în fiecare zi.

Raportul din 7 decembrie mai arată că prezenţa cumulată pe stadion la primele 52 de meciuri a fost de 2,65 milioane de spectatori.

Anterior, FIFA, a anunţat că prezenţa pe stadioanele din Qatar a depăşit-o pe cea din perioada similară a Cupei Mondiale din Rusia din 2018.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici