SUPERLIGA  Partidă electrizantă între Universitatea Craiova şi Farul Constanţa. Dobrogenii au ratat şansa revenirii pe primul loc

În etapa a 9-a din Superliga de fotbal, Farul Constanţa a pierdut uluitor la Severin, 3-4 cu CS Univesitatea Craiova.

1606 afișări
Imaginea articolului Partidă electrizantă între Universitatea Craiova şi Farul Constanţa. Dobrogenii au ratat şansa revenirii pe primul loc

Partidă electrizantă între Universitatea Craiova şi Farul. Dobrogenii, daţi jos de pe primul loc

Meci nebun între Craiova lui Mirel Rădoi şi Farul lui Gică Hagi, luni seară, în campionatul de fotbal al României. Deşi a condus cu 1-0 şi cu 3-1, gruparea dobrogeană n-a reuşit să plece cu niciun punct din fieful oltenilor.

Vlad Morar a deschis scorul în minutul 2, dar Markovici a egalat (26). Până la pauză, Gabi Torje, jucătorul lansat de Hagi la Timişoara, a făcut dubla, în minutele 33 şi 41.

Prima repriză s-a încheiat cu 3-2 pentru oaspeţi, internaţionalul Andrei Ivan reducând din diferenţă.

După pauză, Craiova a ieşit decisă, punctând de două ori, prin acelaşi Markovic (66) şi prin Dan Nistor (71). La reuşita lui Nistor, portarul Aioani a greşit grav, ieşind aiurea dintre buturi. Asta deşi, în minutul 60, Hagi a făcut o trimplă schimbare, pentru a reîmprospăta forţele echipei. 

În clasament, Farul, aflată la primul eşec în actuala stagiune, a rămas pe locul 2, cu 18 puncte, golaveraj 16-9. Lider este Rapid, cu 21 de puncte (golaveraj 10-4).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici