Patricia Maria Ţig: Sunt fericită pentru ce am realizat

Jucătoarea de tenis Patricia Maria Ţig a declarat, duminică, după ce a pierdut alături de Andreea Mitu finala probei de dublu de la BRD Bucharest Open, că este fericită cu ce a realizat la acest turneu.

154 afișări
Imaginea articolului Patricia Maria Ţig: Sunt fericită pentru ce am realizat

Patricia Maria Ţig: Sunt fericită pentru ce am realizat (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

"Nu sunt deloc supărată, din contră sunt fericită pentru ce am realizat. Adversarele noastre din finală sunt jucătoare de dublu şi au ştiut când să mărească ritmul. Turneul a fost dificil pentru că noi nu am mai jucat niciodată împreună. E greu când nu ştii care sunt intenţiile colegului. Aşa că nu ne aşteptam să ajungem în finală, dar s-a întâmplat datorită jocului nostru bun. Teremperatura ridicată a fost adversarul tuturor, e greu să joci în astfel de condiţii, dar se pare că ele s-au acomodat mai bine decât noi astăzi", a spus Ţig.

Patricia Maria Ţig consideră că pentru echipa de Cupa Davis a României era greu să învingă Slovacia, deoarece jucătorii veneau pe zgură după ce în ultima perioadă au evoluat pe iarbă: "Având în vedere că băieţii vin de pe iarbă să treci pe zgură nu e deloc uşor. Şi mai ales să joci pentru România în Cupa Davis. Ei au făcut tot ce a ţinut de ei să câştige. Faptul că nu au reuşit e oarecum normal, pentru că de partea cealaltă e un adversar. Asta e, cine e mai bun în ziua aceea câştigă".

Andreea Mitu a afirmat că s-a decis cu două ore înaintea tragerii la sorţi să joace alături de Patricia Maria Ţig în proba de dublu. "A fost un meci greu. Noi suntem jucătoare de simplu, aşa că acesta e un rezultat foarte bun. Noi suntem bucuroase, atât s-a putut astăzi. Noi doar cu două ore înainte de a se face tabloul principal am stabilit să jucăm la dublu împreună, aşa că nu mă aşteptam să ajungem atât de departe. Rămâne de văzut dacă vom mai juca împreună. Avem clasamente diferite, eu joc WTA, ea mai trebuie să urce. În funcţie de acest lucru vom decide dacă vom mai juca", a precizat Mitu.

Perechea Andreea Mitu/Patricia Maria Ţig a pierdut, duminică, finala probei de dublu din cadrul BRD Bucharest Open, turneu dotat cu premii în valoare totală de 250.000 de dolari.

Mitu şi Ţig au fost învinse, în finală, cu scorul de 6-2, 6-2, după o oră şi trei minute, de cuplul Oksana Kalaşnikova/Demi Schuurs (Georgia/Olanda), cap de serie numărul 4.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici