Patricia Ţig, în turul doi la turneul de la Hiroshima

Patricia Ţig (140 WTA) a învins-o, marţi, pe Ayano Shimizu (251 WTA), cu scorul de 6-4, 6-2, avansând în turul doi al turneului de la Hiroshima.

171 afișări
Imaginea articolului Patricia Ţig, în turul doi la turneul de la Hiroshima

Patricia Ţig, în turul doi la turneul de la Hiroshima

După un început lent, jucătoarea română a revenit şi s-a impus în faţa japonezei, într-o partidă care a durat o oră şi douăzeci şi patru de minute.

În următoarea etapă a turneului, Ţig se va înfrunta cu Laura Siegemund (84 WTA), care a învins-o, în turul inaugural, pe Valeria Savinykh (170 WTA), cu scorul de 6-4, 6-1.

Dacă va trece peste Siegemund, Patricia Ţig va întâlni, în turul trei, pe câştigătoarea partidei dintre Christina McHale (101 WTA) şi Veronika Kudermetova (48 WTA).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici