Patrick Chan şi Evgheni Pluşenko vor evolua şi în proba pe echipe la Soci

Triplul campion mondial en-titre, canadianul Patrick Chan, va evolua joi în programul scurt al probei pe echipe de la Jocurile Olimpice de la Soci, la fel ca şi megastarul rus Evgheni Pluşenko.

101 afișări
Imaginea articolului Patrick Chan şi Evgheni Pluşenko vor evolua şi în proba pe echipe la Soci

Evgheni Plusenko (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Chan, mare favorit al probei individuale, nu l-a mai întâlnit pe Pluşenko în competiţie de patru ani, adică de la JO de la Vancouver din 2010, unde canadianul a fost al cincilea, iar rusul a fost medaliat cu argint.

Pluşenko, 31 de ani, câştigător la JO în 2006, este singurul patinator în proba masculină pentru Rusia la Soci.

La perechi, Rusia se va prezenta cu Tatiana Volosojar/Maxim Trankov, campioni mondiali en-titre, în timp ce Canada va miza pe Meagan Duhamel/Eric Radford, medaliaţi cu bronz la CM-2013.

Proba pe echipe, la care vor evolua 10 ţări, a fost inclusă pentru prima oară în programul olimpic la Soci.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici