Patrick Hickey a fost reales la conducerea Comitelelor Olimpice Europene

Irlandezul Patrick Hickey a fost reales, vineri, la Roma, pentru al treilea mandat în funcţia de preşedinte al Comitetelor Olimpice Europene (EOC).

51 afișări
Imaginea articolului Patrick Hickey a fost reales la conducerea Comitelelor Olimpice Europene

Patrick Hickey (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Hickey, fost judoka în vârstă de 68 de ani, nu a avut contracandidat pentru postul de preşedinte, pe care în ocupă din 2006.

Patrick Hickey este preşedintele Comitetului Olimpic Irlandez de aproape 25 de ani şi membru al Comitetului Executiv al CIO.

Sebastian Coe, fost dublu campion olimpic la 1.500 de metri care conduce în prezent Comitetul Olimpic Britanic, a fost ales printre cei 12 membri ai noului Comitet Executiv al EOC.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici