Patru fani arestaţi la Bedford, după meciul Anglia - Italia de la Euro-2012

Patru fani au fost arestaţi în urma unor incidente ce au avut loc, duminică seară, la Bedford, după ce naţionala Angliei a fost învinsă de Italia la Campionatul European din Polonia şi Ucraina şi a fost eliminată din competiţie.

127 afișări
Imaginea articolului Patru fani arestaţi la Bedford, după meciul Anglia - Italia de la Euro-2012

Patru fani arestaţi la Bedford, după meciul Anglia - Italia de la Euro-2012 (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Aproximativ 150 de fani englezi s-au îndreptat după fluierul final de la Kiev către The Embarkement, zonă frecventată de suporteri italieni care au format chiar o coloană de maşini pentru a sărbători calificarea în semifinalele Euro-2012, informează BBC.

Unele vehicule au fost avariate şi o persoană a fost atacată, dar nu a fost ceva grav, a anunţat Poliţia.

Poliţiştii au fost nevoiţi să închidă o stradă din zona respectivă şi analizează imaginile surprinse de camerele de supraveghere.

Aproximativ 1.200 de fani englezi au urmărit partida din Ucraina în baruri de pe strada respectivă, High, iar cei mai mulţi s-au îndreptat către casele lor după meci. În zonă s-a format un cordon al poliţiei, străzile fiind pline de suporteri, însă 150 de fani au trecut de cordon. Conform autorităţilor locale, suporterii englezi au fost împiedicaţi să se bată cu un grup mai mare de fani italieni, ce se afla într-un parc din apropiere.

În Bedford locuiesc mulţi italieni încă din anii 1950, când muncitori din Italia au ajutat la reconstrucţia oraşului după război.

Reprezentativa Italiei s-a calificat în semifinalele Campionatului European de fotbal în urma victoriei de duminică seară, de la Kiev, cu scorul de 4-2 (0-0, 0-0), la loviturile de departajare, în faţa selecţionatei Angliei, în sferturile de finală ale competiţiei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici