Paul Ince despre fiul său: Valorează 25 de milioane de lire sterline

Fostul căpitan al naţionalei Angliei Paul Ince a estimat la 25 de milioane de lire sterline (aproape 30 de milioane de euro) valoarea pe piaţa transferurilor a fiului său, Thomas, în vârstă de 21 de ani, mijlocaş ofensiv la Blackpool.

138 afișări
Imaginea articolului Paul Ince despre fiul său: Valorează 25 de milioane de lire sterline

Paul Ince despre fiul său: Valorează 25 de milioane de lire sterline

Ince junior, care a marcat 18 goluri în 38 de apariţii în tricoul echipei din liga a doua engleză, a fost în această iarnă în atenţia cluburilor Liverpool şi Reading. El a fost desemnat de curând cel mai bun tânăr jucător din Championship în 2012, informează BBC.

Paul Ince a ajuns la această valoare după ce l-a comparat pe fiul său, pe care îl antrenează la Blackpool, cu Wilfried Zoha, care a fost cumpărat de Manchester United de la Crystal Palace cu 15 milioane de lire sterline (aproximativ 18 milioane de euro).

"Dacă se vorbeşte de 15 milioane de lire sterline pentru Zaha, atunci Thomas trebuie să coste 25 de milioane. Dacă îi compari pe cei doi, atunci Thomas ar trebui să coste mai mult. Zaha este un jucător fantastic, nu mă înţelegeţi greşit. Zaha este un alergător mai puternic, face o mulţime de trucuri, în timp ce Thomas este mai direct, el face lucrurile să se întâmple şi marchează goluri. Este vorba de un puşti care a înscris 18 goluri în Championship. Dacă te uiţi la golgheteri, toţi sunt atacanţi şi el este printre ei. Cred că poate atinge această valoare. Dacă Palace vrea 15 milioane pentru Zaha, care a marcat şase goluri, te întrebi care o să fie preţul lui Thomas", a spus managerul lui Blackpool.

Atacantul de origine ivoriană Wilfried Zaha, în vârstă de 20 de ani, a fost achiziţionat în ianuarie de Manchester United, dar el a fost lăsat până la finalul sezonului la Crystal Palace.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici