Paul Papp: Prin greşeala mea şi eliminarea lui Varela s-a rupt jocul

Fundaşul echipei Steaua Bucureşti, Paul Papp, a declarat, miercuri seară, după ratara calificării în play-off-ul Ligii Campionilor, că el este principalul vinovat al acestui eşec, deoarece a greşit la eliminarea lui Fernando Varela.

452 afișări
Imaginea articolului Paul Papp: Prin greşeala mea şi eliminarea lui Varela s-a rupt jocul

Paul Papp: Prin greşeala mea şi eliminarea lui Varela s-a rupt jocul (Imagine: Sebastian Tataru/Mediafax Foto)

"Îmi reproşez că i-am băgat în joc pe sârbi cu greşeala mea de la eliminarea lui Varela. Apoi am deviat mingea la golul trei, dar scuzele sunt târzii. Prin greşeala mea şi eliminarea lui Varela s-a rupt jocul. Ne doream să ajungem în grupele Ligii Campionilor, dar mergem mai departe şi încercăm să remediem situaţia. Suntem frustraţi, dar Rădoi ne-a spus că vom merge mai departe. Nu a fost presiune pe noi din partea publicului", a spus Papp la Sport.ro.

Echipa Steaua Bucureşti a ratat calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor, după ce a fost învinsă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 4-2 (1-2), de formaţia sârbă Partizan Belgrad, în manşa secundă a turului trei preliminar al competiţiei, dar va evolua în play-off-ul Ligii Europa.

În tur, pe Arena Naţională, cele două echipe au terminat la egalitate, scor 1-1.

Miercuri, golurile sârbilor au fost marcate de Babovici '8, Jevtovici '60, A. Zivkovici '69 şi Trujici '90+1, în timp ce pentru Steaua au înscris Muniru '11 şi Hamroun '33.

În minutul 48, Papp a pierdut o minge în jumătatea proprie, iar Varela a comis fault în careu asupra lui Petrovici şi a primit cartonaşul roşu. Arbitrul Istvan Vad a dictat penalti, dar bulgarul Valeri Bojinov a şutat în bară.

Tragerea la sorţi a meciurilor din play-off-ul Ligii Europa va avea loc vineri, de la ora 14.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici