Paulo Adriano: Pentru CFR Cluj, meciul cu noi reprezintă ultima şansă de a prinde locul doi

Mijlocaşul portughez Paulo Adriano a declarat că pentru formaţia CFR Cluj meciul cu FC Braşov, programat sâmbătă, de la ora 21.00, în etapa a XXXI-a a Ligii I, reprezintă ultima şansă de a prinde locul doi în clasamentul Ligii I, transmite corespondentul MEDIAFAX.

10 afișări

"Este adevărat că la Cluj sunt foarte mulţi portughezi, dar nu cred că asta va cântări în vreun fel. Este clar că nu va fi un meci uşor nici pentru noi, dar nici pentru CFR, pentru că atât noi, cât şi ei avem mare nevoie de victorie. Pentru ei este practic ultima şansă de a prinde locul doi şi de a juca în Liga Campionilor, dar la fel şi pentru noi, e o şansă să jucăm în Cupa UEFA şi trebuie să dăm totul pentru a ajunge acolo. Astfel că, se poate spune că meciul este unul decisiv pentru amândouă echipe. Totuşi, noi mergem încrezători şi sperăm să câştigăm acest meci", a afirmat componentul echipei FC Braşov.

Adriano a mai spus că atât el cât şi coechipierii săi nu se pot gândi acum la faptul că din vară nu vor mai fi antrenaţi de Răzvan Lucescu, ci doar la ultimele patru meciuri, care sunt "de foc". "Pentru noi în acest moment tot ce contează este să pregătim împreună cu Răzan Lucescu foarte bine meciurile din ultimele patru etape. Vor cântări enorm în obţinerea unei calificări în Cupa UEFA, aşa că trebuie să fim foarte atenţi. Noi vrem să le câştigăm pe toate", a precizat Paulo Adriano.

Fundaşul Cristian Ionescu este, de asemenea, de părere că finalul acesta de campionat este extrem de important pentru FC Braşov. "E clar că nu va fi un final de sezon de campionat uşor, însă nu cred că este imposibil să prindem un loc de Cupa UEFA. la Cluj va fi foarte dificil şi suntem obligaţi să câştigăm pentru a nu pierde şansa de a juca în cupele europene. Cred că putem surprinde CFR-ul pentru că suntem mai organizaţi decât ei, şi dacă ne concentrăm şi urmăm întocmai sfaturile lui Răzvan, atunci nu o să avem probleme. Eu sunt optimist şi mergem încrezători", a spus Ionescu.

Referitor la derbiul Steaua-Rapid, Cristian Ionescu spune că pentru FC Braşov, convenabil ar fi un rezultat de egalitate în această partidă. "Normal, convenabil ar fi un rezultat de egalitate, dar vom vedea ce va fi. Rapidul a trecut printr-o perioadă grea, a schimbat mai mulţi antrenori, dar chiar şi aşa, consider că Rapidul ar merita o cupă europeană", a afirmat Ionescu.

Fundaşul consideră că plecarea lui Răzvan Lucescu de la echipă, pentru a prelua echipa naţională, reprezintă o pierdere pentru jucătorii care vor rămâne la Braşov. "Pentru noi care rămânem aici este o mare pierdere, dar asta e, trebuie să mergem înainte şi până la vară să facem totul pentru a prinde un loc de cupele europene", a încheiat fotbalistul.

În altă ordine de idei, atacantul Romeo Surdu a declarat că şi-ar dori să continue la FC Braşov şi în sezonul viitor. "Prima opţiune pentru mine este FC Braşov. Dacă în vară Steaua şi FC Braşov vor ajunge la un acord, atunci eu voi continua la Braşov. În caz contrar voi fi nevoit să ma întorc la Steaua, echipa cu care mai am încă doi ani de contract", a declarat Romeo Surdu, pentru site-ul oficial al clubului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici