Pele va fi premiat la gala în care va fi decernat Balonul de Aur

Fostul fotbalist brazilian Pele a anunţat că va fi premiat la gala de la Zurich, din această seară, în care va fi decernat Balonul de Aur.

74 afișări
Imaginea articolului Pele va fi premiat la gala în care va fi decernat Balonul de Aur

Pele va fi premiat la gala în care va fi decernat Balonul de Aur (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Am câştigat Cupa Mondială de trei ori, dar în acea vreme nu exista Balonul de Aur. Însă FIFA a decis să-mi ofere unul", a declarat Pele.

Portughezul Cristiano Ronaldo (Real Madrid), francezul Franck Ribéry (Bayern Munchen) şi argentinianul Lionel Messi sunt cei trei finalişti pentru Baloul de Aur.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici