Peluza Cătălin Hîldan: Pe o perioadă, nedeterminată, renunţăm la folosirea torţelor şi petardelor

Fanii dinamovişti de la Peluza Cătălin Hîldan au anunţat, într-un mesaj postat pe Facebook, că renunţă, pentru o perioadă nedeterminată, la folosirea torţelor, petardelor şi fumigenelor, subliniind că galeria nu va cânta la meciul cu FC Viitorul, de luni, în omagiu pentru victimele de la Colectiv.

299 afișări
Imaginea articolului Peluza Cătălin Hîldan: Pe o perioadă, nedeterminată, renunţăm la folosirea torţelor şi petardelor

Peluza Cătălin Hîldan: Pe o perioadă, nedeterminată, renunţăm la folosirea torţelor şi petardelor

"La meciul cu Viitorul, prezenţa este obligatorie !!!... steagurile nu vor flutura ...PCH nu va cânta !!! Pe o perioadă, nedeterminată, PCH renunţă la folosirea torţelor, petardelor şi fumigenelor !!! Hai Dinamo !!!", se arată în mesajul fanilor dinamovişti.

Meciul Dinamo - FC Viitorul are loc, luni, în etapa a XVI-a a Ligii I.

De asemenea, jucătorii dinamovişti Paul Anton şi Dorin Rotariu vor dona sânge pentru victimele incendiului din Clubul Colectiv, ei urmând să facă acest lucru, luni, alături de o parte a galeriei dinamoviste. Cei doi fotbalişti dinamovişti vor dona sânge pentru victimele accidentului de vineri seară, însoţind o parte a membrilor galeriei dinamoviste luni, la un spital din Capitală.

Ultimul bilanţ al incendiului de vineri seară din Club Colectiv arată 29 de persoane decedate, după ce două tinere, una aflată în Spitalul Bagdasar Arseni, iar alta la Spitalul de Arşi, au murit duminică dimineaţă. Alte 140 de persoane rănite sunt internate la acest moment la spitalele din Capitală.

Guvernul a decis instituirea a trei zile de doliu naţional, începând de sâmbătă, 31 octombrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici