Perechea Monica Niculescu-Elena Gabriela Ruse, în finala turneului ITF de la Nottingham

  • În finală, româncele vor primi replica australiencelor Priscilla Hon şi Storm Sanders.
  • Turneul ITF pe iarbă de la Nottingham (Marea Britanie) are premii totale de 100.000 de dolari.
  • La Stare Splavy (Cehia), Alexandra Cadanţu s-a calificat la simplu în semifinalele turneului ITF.
252 afișări
Imaginea articolului Perechea Monica Niculescu-Elena Gabriela Ruse, în finala turneului ITF de la Nottingham

Monica Niculescu, cu faţa

Jucătoarele române de tenis Monica Niculescu şi Elena Gabriela Ruse s-au calificat, vineri, în finală de dublu a turneului ITF pe iarbă de la Nottingham (Marea Britanie), dotat cu premii totale de 100.000 de dolari.

Niculescu şi Ruse, capi de serie numărul patru, le-au învins în penultimul act pe principalele favorite, Timea Babos (Ungaria)/Arina Rodionova (Australia), cu 7-6 (5), 4-6, 10-5.

În finală, româncele vor primi replica australiencelor Priscilla Hon şi Storm Sanders. Acestea au trecut în semifinale de perechea Ankita Raina (India)/Renata Zarazua (Mexic), cu 6-3, 6-2.

Jucătoarea română de tenis Alexandra Cadanţu s-a calificat în semifinalele turneului ITF de la Stare Splavy (Cehia), dotat cu premii totale de 60.000 de dolari, după ce conaţionala sa Alexandra Dulgheru a abandonat, vineri, în sferturi, la scorul de 5-7, 6-1, 4-1.

Dulgheru (32 ani, 384 WTA) a renunţat după aproape trei ore de joc (2 h 51 min), în care Cadanţu comisese opt duble greşeli.

Dulgheru câştigase primul spu meci cu Cadanţu (31 ani, 289 WTA), în 2014, la Cali (Columbia), cu 6-2, 6-3, în sferturile de finală.

În penultimul act, Cadanţu o va înfrunta pe sârboaica Aleksandra Krunic (28 ani, 246 WTA). Krunic a câştigat ambele dueluri de până acum, în 2009 la Vinaros (Spania), cu 1-6, 7-5, 6-2, în primul tur, şi 2017, la Bol, cu 6-3, 3-0 (abandon Cadanţu), în finală.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici