Perechea Tecău/Daniell a câştigat proba de dublu a turneului de la Auckland

Perechea Horia Tecău/Marcus Daniell (România/Noua Zeelandă) a câştigat, sâmbătă, finala probei de dublu din cadrul turneului ATP de la Auckland, dotat cu premii în valoare totală de 355.500 de dolari, informează site-ul oficial al competiţiei.

10 afișări
Imaginea articolului Perechea Tecău/Daniell a câştigat proba de dublu a turneului de la Auckland

Horia Tecău (Imagine din arhivă; Mircea Roşca/Mediafax Foto)

Tecău şi Daniell, care au primit un wild-card pentru a putea participa în această competiţie, au învins, cu scorul de 7-5, 6-4, cuplul brazilian Marcelo Melo/ Bruno Soares, într-un meci ce a durat 80 de minute.

Pentru câştigarea turneului de la Auckland perechea Tecău/Daniell a câştigat un premiu de 19.500 de dolari şi a obţinut 250 de puncte în clasamentul mondial al probei de dublu. Învinşii din finală au câştigat un premiu de 10250 de dolari şi 150 de puncte.

În cadrul turneuului de simplu al competiţiei australiene, jucătorul american John Isner l-a învins pe fracenzul Arnaud Clement, cu scorul de 6-3, 5-7, 7-6 (7/2).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici