Peter Kovacs: Sunt total şocat de vestea înlocuirii mele cu Anja Andersen

Antrenorul Peter Kovacs a declarat joi agenţiei MEDIAFAX că este "total şocat" de vestea înlocuirii sale la conducerea tehnică a formaţiei Oltchim Râmnicu Vâlcea cu daneza Anja Andersen.

27 afișări
Imaginea articolului Peter Kovacs: Sunt total şocat de vestea înlocuirii mele cu Anja Andersen

Peter Kovacs: Sunt total şocat de vestea înlocuirii mele cu Anja Andersen (Imagine: Remus Badea/Mediafax Foto)

"Îmi cer scuze, îmi pare rău, nu pot să dau nicio declaraţie. Sunt total şocat de această veste şi încă nu am purtat discuţiile cu oficialii clubului care să ateste că mai sunt sau nu antrenorul echipei. Cu siguranţă nu plec mâine din Râmnicu Vâlcea", a declarat Peter Kovacs, care a fost anunţat cu câteva ore în urmă că nu va conduce antrenamentul din această seară al echipei Oltchim.

Fosta jucătoare daneză Anja Andersen a fost numită, joi, în funcţia de antrenor principal al echipei de handbal feminin Oltchim Râmnicu Vâlcea, înlocuindu-l pe ungurul Peter Kovacs, a declarat, pentru MEDIAFAX, vicepreşedintele Andrei Luca.

Peter Kovacs a fost numit la conducerea tehnică a echipei Oltchim în iulie 2010, după ce fostul antrenor, Radu Voina, a renunţat să-şi prelungească înţelegerea cu gruparea din Râmnicu Vâlcea.

Echipa Oltchim este neînvinsă în Liga Naţională de handbal, cu 15 victorii, şi ocupă primul loc în clasament, cu 30 de puncte.

Duminică, formaţia Oltchim va întâlni, pe teren propriu, echipa muntenegreană Buducnost Podgorica, într-un meci contând pentru grupa principală I a Ligii Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici