Petra Kvitova s-a calificat la Turneul Campioanelor

Jucătoarea cehă de tenis Petra Kvitova, locul 5 WTA, care nu evoluează la niciun turneu în această săptămână, s-a calificat la Turneul Campioanelor, a anunţat, miercuri, site-ul wtatennis.com.

411 afișări
Imaginea articolului Petra Kvitova s-a calificat la Turneul Campioanelor

Petra Kvitova s-a calificat la Turneul Campioanelor

La Turneul Campioanelor de la Singapore mai sunt calificate Simona Halep (România, locul 2 WTA), Maria Şarapova (Rusia, locul 3 WTA) şi Garbine Muguruza (Spania, locul 4 WTA), în timp ce americanca Serena Williams, liderul ierarhiei mondiale, a anunţat că nu va participa la această competiţie.

"Sunt extrem de fericită pentru calificarea la Turneul Campioanelor. Este a cincea oară când voi juca la Turneul Campioanelor şi asta denotă că am avut un sezon bun. Este cel mai important turneu al anului, deoarece acolo vor fi cele mai bune opt sportive", a declarat Kvitova.

Pentru ultimele patru locuri disponibile la Turneul Campioanelor se luptă nouă jucătore: Agnieszka Radwanska (Polonia), Angelique Kerber (Germania), Lucie Safarova (Cehia), Flavia Pennetta (Italia), Timea Bacsinszky (Elveţia), Carla Suarez Navarro (Spania), Venus Williams (SUA), Karolina Pliskova (Cehia) şi Belinda Bencici (Elveţia).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici