Petre Grigoraş: Îmi reproşez că am preluat echipa în plin campionat

Fostul antrenor al echipei CFR Cluj Petre Grigoraş a declarat, luni, că singurul lucru pe care şi-l reproşează în perioada când a pregătit gruparea clujeană este acela că a preluat-o în timpul campionatului.

111 afișări
Imaginea articolului Petre Grigoraş: Îmi reproşez că am preluat echipa în plin campionat

Petre Grigoraş: Îmi reproşez că am preluat echipa în plin campionat

"Nu am semnat nicio reziliere, nu a vorbit nimeni cu mine şi am contract până în vară. Am făcut şi eu o glumă. Orice antrenor când îşi face propria analiză consideră că putea face mai mult, că ar fi putut reuşi mai mult. Nu trebuie să regret absolut nimic sau să-mi reproşez anumite lucruri. Ar fi trebuit să mă gândesc mai bine atunci când am decis să iau o echipă în plin campionat. În rest nu pot să spun că regret multe lucruri. Cu puţină şansă am fi avut mai multe puncte în plus, am fi fost în cărţi. Fuse şi se duse. Chiar dacă nu am fost anunţat oficial, e clar, pentru că am ascultat declaraţiile tuturor. O să văd când îmi reziliez contractul", a spus Grigoraş, la Dolce Sport.

Acţionarul grupării CFR Cluj, Arpad Paszkany, a declarat, luni, că Vasile Miriuţă a fost numit în funcţia de antrenor al echipei pregătite până acum de Petre Grigoraş, fiind nemulţumit de rezultatele echipei în prima parte a campionatului.

Vasile Miriuţă a antrenat în acest sezon formaţia Ceahlăul Piatra Neamţ, la conducerea căreia fusese instalat în vară. În vârstă de 45 de ani, Miriuţă antrenase înainte de Ceahlăul echipa a doua a grupării germane Energie Cottbus.

După 19 etape, CFR Cluj ocupă locul 7 în clasamentul Ligii I, cu 28 de puncte. Petre Grigoraş a preluat echipa CFR Cluj în etapa a V-a a Ligii I, când l-a înlocuit pe Mircea Rednic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici