Petrolul Ploieşti a semnat un parteneriat de imagine cu Opel

Deţinătoarea Cupei României - Timişoreana, Petrolul Ploieşti, a semnat, miercuri, un parteneriat cu producătorul german de automobile Opel, valoarea contractului care se întinde pe parcursul anului 2014 fiind confidenţială.

256 afișări
Imaginea articolului Petrolul Ploieşti a semnat un parteneriat de imagine cu Opel

Petrolul Ploieşti a semnat un parteneriat de imagine cu Opel

Directorul general al Opel Romania, Cristian Milea, a declarat că producătorul german are opţiune de prelungire a înţelegerii. "Detaliile contractuale intră sub incidenţa clauzei de confidenţialitate. Avem un contract care face referire la perioada 2013-2014, dar şi o opţiune de prelungire. Colaborarea nu este deteminată de rezultatele echipei", a spus Milea.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Petrolul, Dan Capră, a afirmat că semnarea parteneriatului nu are legătură cu transferul lui Adrian Mutu. "Petrolul şi-a conturat imaginea unui club atipic fotbalului românesc, de la comportamentul oficialilor, neimplicaţi în niciun scandal, până la cel al echipei, tabloul fiind completat de atmosfera incredibilă creată la meciuri de suporteri", a completat Capră.

Antrenorul Cosmin Contra s-a arătat încântat de prezenţa noului logo pe echipamentul Petrolului. "Mă bucur că voi avea din nou cu acest brand pe tricou, pe care îl cunosc din perioada în care eram jucător la AC Milan. Ştiu ce înseamnă Opel pentru lumea sportului şi sper să fim demni de a purta însemnele noului partener. Sper să facem o bună publicitate concernului câştigând cupa sau campionatul sau, de ce nu, ambele trofee", a explicat Contra.

Din lotul de jucători prezent la festivitate a făcut parte şi Adrian Mutu, însă nu şi Ianis Zicu, care urmează să fie prezentat în această seară. Ceilalţi absenţi de la eveniment au fost Povilas, Alcenat, Priso şi Hamza Younes, aşteptaţi în această seară să se prezinte la primul antrenament al anului.

În turul campionatului, Petrolul nu a avut niciun sponsor pe partea frontală a tricourilor de joc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici