Petrolul Ploieşti - Pandurii Târgu Jiu, scor 0-1, în Liga I

Echipa Petrolul Ploieşti a fost învinsă, luni seară, pe teren propriu, scor 1-0 (1-0), de formaţia Pandurii Târgu Jiu, în ultimul meci al etapei a XXIV-a a Ligii I, unicul gol al partidei fiind marcat de Momcilovici.

242 afișări
Imaginea articolului Petrolul Ploieşti - Pandurii Târgu Jiu, scor 0-1, în Liga I

Petrolul Ploieşti - Pandurii Târgu Jiu, scor 0-1, în Liga I (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În minutul 14, Roman a centrat în faţa porţii, de unde Momcilovici a reluat din unghi de la 7-8 lateral stânga în poarta lui Pecanha.

Petrolul Ploieşti: Pecanha - Peteleu, Filip, Geraldo, Fanchone - Astafei (Coman '39), Marinescu (Kronaveter '56), De Lucas, Teixeira (Pastorini '75)- Tchite, Tamuz. Antrenor: Mircea Rednic

Pandurii Târgu Jiu: Gliwa - Unguruşan, Cordoş, Vasiljevic, Momcilovici - Mrzljak (Piţian '84), Elton - Răduţ, Nistor, Nicoară (Buleică '63) - Roman (Matulevicius '72). Antrenor: Edi Iordănescu

Cartonaşe galbene: Astafei '8, Tchite '59, Teixeira '61, Geraldo '68 / Răduţ '8, Gliwa '87

Meciul a fost arbitrat de Iulian Dima, ajutat la cele două linii de Ovidiu Artene şi Vladimir Urzică, în timp ce Lucian Rusandu şi Gabriel Mladinovici au fost asistenţi suplimentari.

Daniel Hulubei a fosr rezervă la meciul de la Ploieşti.

Observatorii partidei au fost Victor Berbecaru şi Marin Petrache.

În urma cartonaşelor primite la meciul cu Pandurii, Teixeira şi Geraldo vor rata meciul cu Steaua, programat, joi, în etapa a XXV-a a Ligii I.

Înainte de startul jocului s-a ţinut un moment de reculegere în memoria fostului arbitru Nicolae Rainea, care a încetat din viaţă săptămâna trecută.

La meci au asistat aproximativ 3500 de spectatori, între care şi circa 20 de fani ai echipei din Târgu Jiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici