Petru Ambruş, dublu campion naţional de atletism la 74 de ani

Atletul veteran din Valea Jiului Petru Ambruş a devenit la vârsta de 74 de ani dublu campion naţional la recentul eveniment ce a avut loc la Bucureşti.

54 afișări

Astfel reprezentantul din Valea Jiului a participat la concursul naţional de sărituri unde a câştigat două medalii de aur la săritura în lungime şi la triplusalt.

"Sunt foarte mulţumit de această performanţă. Cele două titluri se adaugă altor 40 de care sunt mândru", a declarat sportivul născut în Lupeni.

Petru Ambruş va reprezenta România şi la Balcaniada din Grecia, unde va concura la triplusalt, lungime, 300 de metri garduri şi posibil şi la proba de ştafetă.

Petru Ambruş, legitimat la Minerul Lupeni, este nelipsit de la concursurile de anvergură.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici