Pilotul de F1 Pierre Gasly investeşte într-o echipă de fotbal din liga a treia franceză

Pilotul de Formula 1 Pierre Gasly a devenit acţionar în clubul francez de fotbal semiprofesionist de liga a treia FC Versailles.

41 afișări

Pilotul de 28 de ani, care concurează pentru Alpine, companie deţinută de Renault, a fost anunţat pe site-ul clubului ca fiind al treilea acţionar al clubului de fotbal, relatează Reuters.

"Sunt încântat să mă implic în FC Versailles, deoarece mi-am dorit întotdeauna să mă implic în fotbalul profesionist", a declarat câştigătorul Marelui Premiu al Italiei 2020.

"Împreună cu coproprietarii Alexandre Mulliez şi Fabien Lazare împărtăşesc valori, ambiţie şi un spirit de competiţie care ne vor permite să dezvoltăm clubul. Acesta este începutul unei poveşti foarte frumoase”, a declarat Gasly.

Versailles l-a avut cândva ca jucător la echipa de tineret pe celebrul Thierry Henry.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici