Piţurcă: Am avut o mică problemă cu Mutu

Selecţionerul Victor Piţurcă a declarat, într-o emisiune televizată, că a avut o "mică problemă" cu atacantul Adrian Mutu, sâmbătă, când echipa naţională nu se afla în program de cantonament, menţionând că va oferi detalii despre acest incindent într-o conferinţă de presă.

685 afișări
Imaginea articolului Piţurcă: Am avut o mică problemă cu Mutu

Piţurcă: Am avut o mică problemă cu Mutu

Atacantul echipei Ajaccio a afirmat într-un interviu acordat cotidianului ProSport că a fost foarte deranjat de faptul că selecţionerul nu i-a dat explicaţii de ce nu l-a folosit titular în meciul cu Olanda.

"Eu nu comentez deciziile antrenorului, dar singurul lucru care m-a deranjat este că nu mi-a oferit nicio explicaţie. Nu a venit la mine să mă privească în ochi şi să îmi spună de ce nu joc sau care e motivul. Asta personal m-a deranjat foarte mult. Atâta lucru meritam şi eu, nu? În schimb mi-au oferit secunzii lui fel şi fel de explicaţii...", a spus Mutu.

Piţurcă a catalogat, joi, drept neprofesionistă declaraţia lui Mutu şi a precizat că nu trebuia să-i dea explicaţii jucătorului.

"Nu cred că a fost o declaraţie profesionistă din partea lui Adrian Mutu, fiindcă eu nu trebuie să-i dau lui explicaţii dacă îl bag sau nu. Şi nu dau explicaţii decât atunci când cred eu că este cazul să dau explicaţii. Pe parcursul cantonamentului nu am avut nicio problemă cu Adrian Mutu. A fost o mică problemă care s-a derulat sâmbătă, când nu era program de cantonament. Stabilisem cu el ceva, nu s-a ţinut de cuvânt, însă acest lucru îl voi detalia la o conferinţa de presă pe care o voi avea. Pe timpul cantonamentului nu a existat nicio disensiune între mine şi vreun jucător sau între jucători şi staf. Dacă cineva spune altceva, sunt tâmpenii, prostii, pentru că noi ştim mai bine ce s-a întâmplat", a afirmat Piţurcă, la Dolce Sport.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici