Piţurcă: Din păcate l-am pierdut pe Torje pentru meciul cu Franţa

Selecţionerul Victor Piţurcă s-a arătat dezamăgit, vineri, după victoria din meciul cu Luxemburg, de faptul că nu va putea conta pe mijlocaşul Gabriel Torje în partida cu Franţa, de marţi, din preliminariile Euro-2012, după ce jucătorul a primit un cartonaş galben.

322 afișări
Imaginea articolului Piţurcă: Din păcate l-am pierdut pe Torje pentru meciul cu Franţa

Piţurcă: Din păcate l-am pierdut pe Torje pentru meciul cu Franţa (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Ca să fie un start reuşit trebuie să obţinem un rezultat bun cu Franţa. Era foarte important să câştigăm cele trei puncte azi. Din păcate avem probleme cu Galamaz, care s-a accidentat, şi cu Torje, care are două galbene şi nu-l vom putea folosi cu Franţa. Va fi foarte greu, chiar l-am certat la acea fază, pentru că nu trebuia să mai pună piciorul. Chiar l-am atenţionat înainte de meci atât pe el, cât şi pe Raţ, dar asta este, în viteza de joc nu mai realizezi, nu mai gândeşti şi din păcate l-am pierdut pentru meciul cu Franţa", a spus Piţurcă la TVR 1.

Reprezentativa de fotbal a României a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 2-0 (2-0), selecţionata Luxemburgului, într-un meci contând pentru grupa D de calificare la Campionatul European din 2012. Golurile "tricolorilor" au fost marcate de Torje, în minutele 34 şi 45.

Torje a mai primit un cartonaş galben în meciul retur cu Bosnia-Herţegovina, câştigat cu scorul de 3-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici