Piţurcă: Mititelu este un escroc şi un impostor

Selecţionerul Victor Piţurcă a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că patronul clubului Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, este un "escroc" şi un "impostor", precizând că tot de se întâmplă acum cu formaţia olteană a fost premeditat de finanţator.

383 afișări
Imaginea articolului Piţurcă: Mititelu este un escroc şi un impostor

Piţurcă: Mititelu este un escroc şi un impostor (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Deocamdată Craiova e dezafiliată... de fapt, Mititelu e dezafiliat şi era normal să se întâmple asta. Dar văd că e promovat tot timpul un escroc pe la toate emisiunile. Proverbul «Hoţul strigă hoţii» e valabil. Omul a furat pe toată lumea, toţi antrenorii care au fost acolo nu au fost plătiţi, mie mi-a furat un milion şi ceva de euro. Lupul moralist vorbeşte de corectitudine. Tot ceea ce se întâmplă acum la Craiova a fost premeditat de el. El a vrut să se întâmple ce se întâmplă acum. Şi cred că e suficient cu impostori de genul ăsta, pentru că lumea nu vine la stadion pentru că au fost promovaţi aceşti oameni", a spus fostul antrenor al echipei Universitatea Craiova.

Piţurcă a menţionat că Steaua are cele mai mari să facă performanţă pe stadionul din Bulevardul Ghencea. "În Ghencea e casa Stelei. Ar trebui să se întoarcă. Indiferent unde ar juca, acolo are cele mai mari şanse să facă performanţă", a adăugat Piţurcă.

Întrebat dacă are cunoştinţă despre investigaţiile DNA din fotbalul românesc, Victor Piţurcă a răspuns: "Nu mă interesează, eu nu am ascultat nimic, nu am văzut nicio emisiune de sport la TV şi nici n-am citit presa".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici