Plângere împotriva lui Eto'o, depusă de o tânără cu care fotbalistul a avut o relaţie

Internaţionalul camerunez Samuel Eto'o face obiectul unei plângeri depuse de Helene Nathalie Koah, o femeie cu care a avut o relaţie, după ce pe internet au apărut fotografii cu tânăra respectivă dezbrăcată.

137 afișări
Imaginea articolului Plângere împotriva lui Eto'o, depusă de o tânără cu care fotbalistul a avut o relaţie

Samuel Eto'o (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Potrivit avocaţilor femeii, Koah îl acuză pe Eto'o, între altele, de "difuzare de imagini obscene, ameninţări, şantaj şi declaraţii mincinoase".

Eto'o şi Helene Koah, o stewardesă a companiei Camair-Co, au avut o relaţie de mai mulţi ani şi s-au despărţit în acest an.

În luna mai, Eto'o a depus o plângere împotriva lui Koah, spunând că aceasta încearcă să îi "murdărească numele" şi că reclamă suma de 300.000 de euro pe care i-a oferit-o femeii pentru o fundaţie.

"Ne-am înţeles, eu şi ea, să deschidem o fundaţie Samuel Eto'o cu un magazin unde s-ar fi vândut produsele mele originale. I-am trimis frecvent sume importante pentru acest proiect, dar când am realizat că nimic din ce am plănuit nu s-a realizat am început să-i cer socoteală şi atunci ea a vrut să scape despărţindu-se de mine", a afirmat fotbalistul.

Miercuri, avocaţii tinerei au contestat această variantă a fotbalistului, subliniind că Helene Koah nu a fost nicio clipă implicată în proiect.

După ce Eto'o a depus plângere, Koah a fost arestată, ea fiind eliberată după câteva zile în arest. Tânăra a depus plângere împotriva fotbalistului atunci când fotografii cu ea dezbrăcată au apărut pe reţelele de socializare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici