Platini, noua achiziţie a alb-roşiilor: Nu mă interesează locul doi, am venit la Dinamo să fiu campion

Atacantul brazilian Michel Platini Ferreira Mesquita, transferat la Dinamo de la formaţia bulgară ŢSKA Sofia, a declarat miercuri, la revenirea în România, că îşi doreşte să devină campion cu echipa antrenată de Liviu Ciobotariu, nefiind interesat de locul doi în clasamentul Ligii I.

149 afișări
Imaginea articolului Platini, noua achiziţie a alb-roşiilor: Nu mă interesează locul doi, am venit la Dinamo să fiu campion

Michel Platini (Imagine: Wikipedia)

"Într-un final s-a rezolvat transferul, acum sunt fericit, e o nouă provocare pentru mine. A fost cea mai bună mutare pentru mine şi pentru ŢSKA. Am venit să fiu campion! Nu mă interesează locul doi, eu vreau să fiu campion", a declarat Platini.

Jucătorul brazilian a spus că nu ştie de o eventuală revenire a conaţionalului său Junior Moraes în Liga I: "Nu ştiu nimic despre asta. Am vorbit ieri cu el şi mi-a urat baftă. Mi-a zis că voi fi tratat bine, că sunt oameni de treabă aici şi să am noroc".

Platini a uitat, odată cu transferul la Dinamo, şi de incidentul cu Laurenţiu Rus şi Dragoş Grigore. "Înainte să vin aici, am vorbit cu ei şi nu mai e niciun fel de problemă. Suntem oameni, nu trebuie să ne temem unul de celălalt", a mai spus brazilianul.

În minutul 80, partida amicală dintre Dinamo şi ŢSKA Sofia, scor 2-1, din Antalya, a fost întreruptă aproximativ patru minute, în urma unei încăierări între jucătorii celor două echipe. Laurenţiu Rus l-a faultat dur pe Michel Platini, iar brazilianul a ripostat lovindu-l cu piciorul în spate pe fotbalistul român aflat la pământ. Jucătorii celor două echipe s-au repezit la locul indicentului creându-se o învălmăşală, în care Platini l-a lovit puternic, cu pumnul în figură, şi pe fundaşul dinamovist Dragoş Grigore. Arbitrul i-a eliminat pe Platini şi pe Rus, dar cei doi au putut fi înlocuiţi.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici