Pluşenko: Poate Evan avea mai multă nevoie de această medalie de aur decât mine

Patinatorul rus Evgheni Pluşenko, medaliat cu argint în proba masculină a concursului de patinaj artistic de la Jocurile Olimpice, a declarat că probabil americanul Evan Lysacek avea mai multe nevoie de aur decât el.

27 afișări
Imaginea articolului Pluşenko: Poate Evan avea mai multă nevoie de această medalie de aur decât mine

Pluşenko: Poate Evan avea mai multă nevoie de această medalie de aur decât mine (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"La finalul programului eram optimist. Am crezut că am câştigat. Însă Evan poate avea mai multă nevoie de această medalie de aur decât mine. Pentru că eu o am deja. Două medalii de aur şi una de argint nu este aşa rău. După acest eşec nu voi renunţa. Trebuie să mergem înainte", a declarat Pluşenko.

Campionul olimpic Evan Lysacek a afirmat că a realizat abia în timpul ceremoniei de premiere că i s-a împlinit un vis. "Aşteptarea a fost atât de lungă, iar ceremonia a fost atât de scurtă. Voiam să fie eternă. Am muncit atât de mult, pas cu pas, pentru a ajunge aici. Îi datorez multe antrenorului meu, care este un adevărat psiholog. Este o onoare să devin campion olimpic în faţa lui Evgheni Pluşenko. El m-a inspirat atât de mult, m-a motivat atât de mult", a spus Lysacek.

Patinatorul american Evan Lysacek a câştigat, vineri, medalia de aur în proba masculină din cadrul concursului de patinaj artistic de la Jocurile Olimpice de la Vancouver.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici