Poli Iaşi - FCSB se joacă astăzi în etapa a 16-a a Ligii I Betano

Ultimul meci al zilei din Liga I Betano se va desfăşura în Copou. Vicecampioana României, FCSB, merge la Iaşi, acolo unde se va întâlni pentru a doua oară în acest sezon cu formaţia pregătită de Flavius Stoican.

231 afișări
Imaginea articolului Poli Iaşi - FCSB se joacă astăzi în etapa a 16-a a Ligii I Betano

Poli Iaşi - FCSB se joacă astăzi în etapa a 16-a a Ligii I Betano

Roş-albaştrii lui Dică nu au amintiri prea plăcute pe terenul moldovenilor. Poli Iaşi este echipa care a învins-o pe FCSB în sezonul trecut, eşec care a poziţionat-o pe locul secund în clasament, ratând astfel titlul de campioană.

"Sper ca la ora jocului terenul de la Iaşi să fie cât de cât ok. Cred că va fi foarte greu, mai ales că va fi şi foarte frig, dar trebuie să fim pregătiţi pentru orice şi trebuie să ne concentrăm pe ceea ce trebuie să facem.

Va fi un meci de luptă şi trebuie să luptăm pentru a câştiga cele trei puncte", a spus Nicolae Dică la conferinţa de presă susţinută înaintea meciului cu Poli Iaşi, care a vorbit şi despre problemele pe care le are la lot:

"Am avut multe accidentări în această perioadă, când nu avem accidentări, avem suspendaţi. Parcă la fiecare etapă vine ghinionul peste noi".

Benzar, Planic şi Gnohere sunt suspendaţi, iar Pintilii şi Jakolis sunt accidentaţi. Bălaşa a revenit după accidentare, iar Momcilovic este şi el apt, după problemele medicale care l-au chinuit în ultimele luni.

În clasamentul actual, bucureştenii sunt pe locul doi, la cinci puncte de liderul clasamentului, CFR Cluj. În ultimul meci din campionat, FCSB a remizat în derby-ul cu Dinamo, cu scorul de 1-1.

În etapa trecută, Poli Iaşi a reuşit să obţină prima victorie după 5 înfrângeri consecutive în Liga I. Este pe locul 11 cu 17 puncte, iar în partida tur băieţii lui Dică au câştigat cu 4-0 în faţa moldovenilor lui Flavius Stoican.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici