Ponta: Nu vreau să mă bucur prea tare pentru Steaua, să nu se supere dinamovişti, rapidişti, clujeni

Premierul Victor Ponta afirmă că se bucură pentru faptul că echipa de fotbal Steaua Bucureşti, al cărei suporter este, a câştigat în acest an toate cele trei trofee, precizând însă că nu vrea să se bucure prea tare pentru a nu-i supăra pe dinamovişti, rapidişti sau clujeni.

90 afișări
Imaginea articolului Ponta: Nu vreau să mă bucur prea tare pentru Steaua, să nu se supere dinamovişti, rapidişti, clujeni

Ponta: Nu vreau să mă bucur prea tare pentru Steaua, să nu se supere dinamovişti, rapidişti, clujeni (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Normal că sunt bucuros, dar nu vreau să mă bucur prea tare, că nu vreau să se supere dinamoviştii sau rapidiştii sau clujenii. Acum, mă bucur pentru Steaua, dar cred că o să fie mult de lucru mai departe în Champions League, o să fie foarte greu", a spus Ponta.

El a adăugat că n fiecare an speră ca Steaa să ajungă în grupele Ligii Campionilor, şi pentru România fiind important să aibă multe echipe care să joace cât mai mult în cupele europene.

Ponta a mai afirmat că speră ca Mirel Rădoi, noul antrenor al Stelei, să fi învăţat de la Cosmin Olăroiu, mărturisind că a asistat, în Dubai, la un meci de fotbal al echipei antrenate de Olăroiu.

În acest an, formaţia de fotbal Steaua Bucureşti a câştigat campionatul, Cupa României-Timişoreana şi Cupa Ligii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici