Portarul Aurel Preda (FC Universitatea Craiova), suspendat 16 meciuri după bătaia cu Pleşan

Portarul de rezervă al echipei FC Universitatea Craiova, Aurel Preda, a fost suspendat pentru 16 meciuri şi amendat cu 9.000 de lei de Comisia de Disciplină a FRF, după incidentele de la finalul partidei cu CS Universitatea Craiova, contând pentru etapa a XIII-a a Ligii a II-a, informează frf.ro.

321 afișări
Imaginea articolului Portarul Aurel Preda (FC Universitatea Craiova), suspendat 16 meciuri după bătaia cu Pleşan

Portarul Aurel Preda (FC Universitatea Craiova), suspendat 16 meciuri după bătaia cu Pleşan

Andrei Preda (24 de ani) a avut la finalul partidei un conflict cu mijlocaşul echipei CS Universitatea Craiova Mihăiţă Pleşan, dar şi cu Silvian Cristescu, team-managerul clubului finanţat de Primăria Craiovei.

Preda este fost membru al galeriei Universităţii având tatuat versurile imnului Universităţii Craiova, "Cântec pentru Oltenia".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici