Posibilele adversare ale echipelor româneşti în play-off-ul Ligii Europa

UEFA a anunţat urnele pentru tragerea la sorţi a play-off-ului preliminariilor Ligii Europa, programată, vineri, de la ora 14.00, la Nyon, niciuna dintre cele trei reprezentante ale României, Pandurii Târgu Jiu, Astra Giurgiu şi Petrolul Ploieşti, nefiind cap de serie.

297 afișări
Imaginea articolului Posibilele adversare ale echipelor româneşti în play-off-ul Ligii Europa

Posibilele adversare ale echipelor româneşti în play-off-ul Ligii Europa (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Pandurii face parte din Grupa I şi ar putea întâlni pe Apoel Nicosia (Cipru), Braga (Portugalia), Beşiktaş (Turcia), Rapid Viena (Austria) sau Feyenoord (Olanda).

Petrolul se va afla în Grupa a II-a la tragerea la sorţi, iar adversara echipei prahovene poate fi Dinamo Kiev (Ucraina), Genk (Belgia), AZ Alkmaar (Olanda), Swansea (Anglia) sau Nice (Franţa).

Astra a fost introdusă în Grupa a VI-a şi poate juca împotriva uneia dintre formaţiile Udinese (Italia), Tottenham (Anglia), Partizan Belgrad (Serbia), Dnepr Dnepropetrovsk (Ucraina), Estoril (Portugalia) şi Maccabi Haifa (Israel).

Meciurile din play-off sunt programate în 22 şi 29 august, câştigătoarele dublelor manşe calificându-se în faza grupelor. Tragerea la sorţi a grupelor va avea loc la 30 august, la Monaco.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici