Preliminarii Euro-2016: 11 echipe au obţinut calificarea înaintea ultimei etape a grupelor

Unsprezece echipe au obţinut calificarea la turneul final al Campionatului European din 2016 înaintea ultimei etape a grupelor preliminare ale competiţiei, care va avea loc duminică, luni şi marţi.

2056 afișări
Imaginea articolului Preliminarii Euro-2016: 11 echipe au obţinut calificarea înaintea ultimei etape a grupelor

Preliminarii Euro-2016: 11 echipe au obţinut calificarea înaintea ultimei etape a grupelor

Reprezentativele calificate şi grupele din care au obţinut calificarea sunt următoarele:

Grupa A: Islanda, Cehia

Grupa B: Belgia, Ţara Galilor

Grupa C: Spania

Grupa E: Anglia, Elveţia

Grupa F: Irlanda de Nord

Grupa G: Austria

Grupa H: Italia

Grupa I: Portugalia.

Alături de ţara gazdă, Franţa, la Campionatul European din 2016 vor participa echipele clasate pe primele două poziţii în grupele preliminarii, cea mai bună reprezentativă de pe locul trei şi câştigătoarele play-off-ului la care vor participa celelalte opt naţiuni de pe poziţia a treia în grupele de calificare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici