Presa engleză anunţă interesul celor de la Arsenal pentru un tânăr fotbalist de la FCSB

  • Arsenal, locul 5 din Premier League, ar fi interesată de Ianis Stoica (18 ani, atacant), noua „perlă” de la FCSB.
  • „A marcat 6 goluri în ultimele 14 meciuri şi are parte de un sezon uimitor”, notează The Sun, publicaţia care a anunţat interesul londonezilor.
512 afișări
Imaginea articolului Presa engleză anunţă interesul celor de la Arsenal pentru un tânăr fotbalist de la FCSB

Ianis Stoica

FCSB a revenit pe final şi a câştigat meciul cu FC Botoşani, scor 3-1. Introdus în minutul 69, în locul lui Cordea, Ianis Stoica a marcat golul de 2-1, în minutul 86, dintr-o pasă ideală a lui Budescu.

Internaţionalul U20 a spus după partidă că nu este afectat de plecarea lui Edi Iordănescu.

„Jocul are 90 de minute, nu trebuie să te relaxezi nicio clipă. Visam la acest lucru, dau 100% la antrenamente, mă pregătesc foarte bine. Vreau să îmi ajut echipa. E important ca cei care intră de pe bancă să o facă bine.

Eu am fost la lotul naţional, nu am fost aici când s-a schimbat antrenorul. Dar suntem jucători profesionişti şi trebuie să ne facem treaba indiferent de clauze, de antrenori.

Eu nu sunt afectat că a plecat (n.r. Edi Iordănescu), îmi pare rău, pentru că ne ataşasem, dar sunt plătit să joc. O fac oricând mă bagă antrenorul. Ţelul meu este să ajung la 10 goluri până la intrarea în play-off”, a spus Ianis Stoica, după FCSB - FC Botoşani, scor 3-1.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici