Presa italiană: Chivu a revenit la baza de pregătire şi este gata să îşi rezilieze contractul

Fundaşul Cristian Chivu a revenit la baza de pregătire a echipei Internazionale Milano, la aproape o lună după ce a fost operat la Miami, şi este gata să îşi rezilieze contractul cu gruparea milaneză şi să se retragă din fotbal, informează fantagazzetta.com.

109 afișări
Imaginea articolului Presa italiană: Chivu a revenit la baza de pregătire şi este gata să îşi rezilieze contractul

Cristi Chivu (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

"De la începutul sezonului nu numai că nu a jucat, dar nici nu a petrecut prea mult timp alături de colegii săi: Cristian Chivu este acum gata să spună adio nu doar clubului Inter, ci şi unei lumi, cea a fotbalului, care de-a lungul carierei nu l-a menajat în ceea ce priveşte accidentările", notează sursa citată.

Fantagazzetta.com menţionează că românul a revenit zilele acestea la baza de pregătire a echipei Inter, Pinetina, probabil pentru a discuta viitorul său contractual, iar "având în vedere imposibilitatea de a reveni pe teren, şi după operaţia făcută la Miami, Chivu este gata să îşi rezilieze contractul, care expiră în luna iunie". "Adio Inter-ului, adio fotbalului", conchide site-ul italian.

Cristian Chivu s-a accidentat la un deget de la piciorul drept în august 2012, fiind operat de atunci de patru ori, ultima dată în Statele Unite ale Americii, în februarie. Chivu nu a mai jucat niciun meci din mai 2013.

La 31 ianuarie, fostul impresar Victor Becali anunţa că fostul căpitan al echipei naţionale Cristian Chivu îşi va rezilia contractul cu Internazionale Milano şi se va retrage din activitatea de fotbalist profesionist.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici