Presa rusă susţine că Dan Petrescu va fi prezentat astăzi la Kuban Krasnodar

Tehnicianul Dan Petrescu va fi prezentat oficial, astăzi, ca noul antrenor al formaţiei ruse de ligă secundă Kuban Krasnodar, cu prijlejul unei conferinţe de presă la care va fi prezent şi guvernatorul Alexander Tkachev, informează publicaţia Sport Express.

16 afișări
Imaginea articolului Presa rusă susţine că Dan Petrescu va fi prezentat astăzi la Kuban Krasnodar

Presa rusă susţine că Dan Petrescu va fi prezentat astăzi la Kuban Krasnodar (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

Conform sursei citate, Petrescu va avea un salariu de aproximativ 1,5 milioane de euro pe an.

Potrivit unui agent FIFA care reprezintă interesele antrenorului în negocierile cu ruşii, Petrescu speră să rămână la echipa rusă cel puţin două sezoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici